BİZDEN HABERLER

YAZ OKULLARI KAYITLARINDA SON DAKİKA PROMASYAONLARI

Tier 4 Puana Dayalı Vize Sistemi kapsamındaki Genel Öğrenci Vizesine; 6 aydan daha uzun süreli bir kursa kayıt olmanız koşuluyla veya 6 aydan daha kısa süreli bir kursa kayıt olmakla beraber, Birleşik Krallık’ta çalışmak ve / veya kalışınızı uzatmak niyetinde iseniz başvurabilirsiniz.3 Mart 2010 tarihinde yapılan değişiklikle, bu vize kategorisine başvuru yapan adayların Common European Frame Work esasına  göre Level B1 (Intermediate / orta seviye) seviyede  İngilizce bilgisine sahip olması zorunludur. Bu tip vize kategorisinde eğitim alan öğrencilerin çalışma izinleri  haftada 20 saatten 10 saate indirilmiştir. Üniversite veya master eğitimi alan öğrencilerin 20 saat çalışma izni devam etmektedir.